НА ТЕПИХА.  Стана ясно защо ГЕРБ и Борисов като прогимназисти

...
НА ТЕПИХА.  Стана ясно защо ГЕРБ и Борисов като прогимназисти
Коментари Харесай

Бастуни-ГЕРБ организираха пехливански борби във Фейсбук

НА ТЕПИХА. 
Стана ясно за какво ГЕРБ и Борисов като прогимназисти избягаха от изключителното съвещание на Народно събрание.  
Причината за бягането от съвещание не е страхът от изпитване или стеснение от протестиращите, които овреме обиколиха местозаседанието. На това съвещание трябваше да бъдат изпитани министър председателят и вътрешният министър на тема  " полицейско принуждение и безчинство на партийни сбирки ".
Вместо това фракцията Бастуни-ГЕРБ провежда пехливански битки във Facebook и това е повода да отсъстват от съвещанието, проваляйки кворума. 
Отрядният ръководител Даниела Дариткова съобщи, че не се е поколебала да освободи парламентарната група на ГЕРБ да си плюят на петите. 
 Снимка на Иво Балев. " Лято е в този момент, няма потребност да се изпитват министър председателят и вътрешният министър. По-добре да се намажем със зехтин и да си създадем мазни битки или както се споделя - пехливанлък. Трябва и да се съобразяваме с желанията на феновете - в края на краищата кое е по-интересно - едни мазни битки или някакво си съвещание, в което да се изпитва министър председателят? Сами си отговорете, не желая да върша внушения. Тя пък и тематиката една страшна - полицейско принуждение и хулигански прояви против публицисти - доста значимо! Аз публицист през живота си не съм удряла, Хипократова клетва съм полагала. Премиерът също не е шамарил публицисти, а би могъл и би трябвало да ви кажа, че доста хора ще му ръкопляскат. Да оценим това, че се въздържа, и да не човъркаме тая коричка, да оставим раните да зараснат. Да изразходваме силата си в спорта и във Facebook! ", моли отрядната Дариткова, обличайки борческо трико. 
 Снимка на Иво Балев. Министърът по плачене за бедните Деница Сачева също сподели, че избира пехливанлъка пред изключителните съвещания. Ето какво изясни Сачева извънредно, конклузивно и ол-инклузивно, единствено за нашия Фейк бюлетин:
" Подкрепям депутатите, които избягаха от час - разклати гърди като Свободата министърката, - поздравявам партийната секта Бастуни-ГЕРБ за организирането на пехливанските битки. Знаете какъв е произходът на нашия министър председател. Преди да пожъне смайващите си държавнически успехи и да поведе страната като министър-председател, знаете, че е бил професионална мутра. На мутрите едно време по какъв начин им викаха? Сетете се де! Наричаха ги  " борците ", т.е. пехливани - сподели придвижване като за борческа хватка министърката, само че единствено разклати гърди. - " Пехливани " на съдружен език значи тъкмо борци. Коалиционният език, това езикът на заедността. Ние българите обичаме да украсяваме речта си с турцизми и османизми. А нашата скрита коалиция с политическия бабаит Движение за права и свободи е стратегическа, ние в никакъв случай няма да рискуваме истински отношенията си с Пеевски и Доган, съгласете се, че е безразсъдно ", настоя министърката и очите ѝ споделиха това, което гърдите не могат да кажат. 
След това тя приведе един финален мотив в отбрана на пехливанлъка и турцизмите като по-важни от някакви си изключителни съвещания:
" Обърнете внимание, че с изключение на скритите ни сътрудници Движение за права и свободи, нашите очевидни сътрудници Патриотите също обичат да употребяват турцизми, с цел да укрепват българското слово и да прибавят публицистичен пипер. Така че - пехливани, пехливанки, елате, хиляди бастуни, да строим живота нов! ", сподели министърката, а гърдите ѝ за финален път се разклатиха и притихнаха като Тихия океан.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР